Blogbericht

Door Dick van der Meer / 7 juni 2023

Duurzaamheidsverslag en ESG

Samenwerking met AccountAble

Hallo, Ik ben Dick van der Meer, directeur en eigenaar van AccountAble Registeraccountants.

Vorig jaar is vanuit Europese wetgeving de CSRD richtlijn ingevoerd. Dit betekent dat grote ondernemingen vanaf boekjaar 2024 moeten gaan rapporteren over duurzaamheid. Accountants krijgen in andere rollen dan de controlerend accountant steeds vaker te maken met duurzaamheid in hun beroepspraktijk, bijvoorbeeld als opsteller van duurzaamheidsverslaggeving of als adviseur van mkb-bedrijven. De Nederlandse Beroepsgroep voor Accountants (NBA) heeft ‘duurzaamheid’ als verplicht PE-onderwerp aangewezen voor 2023.

AccountAble vindt het zelf ook belangrijk om de eigen bedrijfsvoering te verduurzamen en om bij te dragen aan een duurzame toekomst van onze klanten. AccountAble is daarom een samenwerking gestart met Eco-Math, een adviesbureau gespecialiseerd in duurzaamheidsverslaggeving.

Om te laten zien aan onze klanten hoe duurzaamheidsverslaggeving er in de praktijk uit ziet, hebben we het duurzaamheidsverslag van AccountAble gemaakt.

Wat Dick zegt over Eco-Math:

Diana heeft complexe regelgeving omtrent duurzaamheidsverslaggeving voor MKB-bedrijven begrijpelijk en toepasbaar gemaakt. Ze is heel vakbekwaam en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Diana werkt met passie voor een beter milieu en zet zich in voor het welzijn van al onze planten en dieren. Wij werken met veel plezier samen met Eco-Math.

Wat Diana zegt over AccountAble:

AccountAble is een klein kantoor in Woerden met meer dan twintig jaar ervaring in accountancy en belastingadvisering. Het zijn sympathieke accountants die kwaliteit van het werk en zorg voor de klant belangrijk vinden. Ze zijn makkelijk benaderbaar, denken mee met de klant en werken snel en efficiënt.

Volgend bericht → 

Scroll naar boven

Hoi daar! Ik wilde je even laten weten dat deze website geen cookies gebruikt. Je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw persoonlijke gegevens worden bijgehouden.