Blogbericht

Door Diana Metzelaar / 1 november 2021

Duurzaamheidsverslag en ESG

Eco-Math steunt Bears in Mind

De stichting Bears in Mind komt beren te hulp die in gevangenschap in nood verkeren en biedt deze getraumatiseerde beren een nieuw leven in het Berenbos of op andere opvanglocaties in Europa. In het Berenbos in Ouwehands Dierenpark Rhenen krijgen bruine beren weer een onbezorgd leven. Het is het eerste berenopvangcentrum in Europa. De beren genieten van een twee hectare groot bosperceel met onder andere een waterval,  een vijver en ruim voldoende schuilmogelijkheden. In het Berenbos wordt de leefomgeving van de beer in het wild zoveel mogelijk nagebootst om het natuurlijke gedrag van de beer te stimuleren.

Eco-Math steunt Bears in Mind met een jaarlijkse donatie. In oktober 2021 zijn Ljalja en Malysh vanuit Oekraïne in het Berenbos gekomen. In april 2022 is daar Kiriusha bijgekomen, ook vanuit Oekraïne. In oktober 2022 is Mila, afkomstig uit Bosnië, naar het Berenbos gehaald.

Scroll naar boven

Hoi daar! Ik wilde je even laten weten dat deze website geen cookies gebruikt. Je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw persoonlijke gegevens worden bijgehouden.